Uitvaart in 's‑Gravenzande: persoonlijk en dichtbij

Ziet u op tegen het regelwerk rondom een uitvaart in ‘s‑Gravenzande? Vertrouw het toe aan de persoonlijke uitvaartverzorger van Meride; ook als er geen verzekering is. Zo krijgt u meer ruimte voor rouw.

0174 - 792 450 (24/7)
Uitvaart - Crematie - Begrafenis bij Meride

Onze uitvaartverzorgers bij u in de regio

Meedenken, adviseren, het afscheid persoonlijk maken –één vaste, betrokken uitvaartverzorger helpt u bij een overlijden; vóór, tijdens en na de uitvaart.

 • Uitvaartverzorger 's-Gravenzande - Vanessa Baloe

  Vanessa Baloe

 • Uitvaartverzorger 's-Gravenzande - Conny van Daalen

  Conny van Daalen

 • Uitvaartverzorger 's-Gravenzande - Natascha van Zeijl

  Natascha van Zeijl

 • Maak gewoon eens kennis

  • Kijk of het ‘klikt’
  • Bespreek wensen, stel vragen
  • Schep rust en ruimte
  Ja, ik wil een kennismakingsgesprek
 • Uitvaartverzorger 's-Gravenzande - Lienke Wolff

  Lienke Wolff

 • Uitvaartverzorger 's-Gravenzande - Ingrid Hartensveld

  Ingrid Hartensveld


Crematoria 's‑Gravenzande, en regio

Met of zonder verzekering – u mag zelf kiezen waar u uw dierbare laat cremeren. Wilt u advies over de crematoria in de regio?
Bel ons om van gedachten te wisselen.

0174 - 792 450 (24/7)
 • Crematorium Ockenburgh

  Crematorium Ockenburgh

  Ockenburghstraat 21
  2553 AA Den Haag
 • Crematorium Haagse Duinen

  Crematorium Haagse Duinen

  Ockenburghstraat 29
  2553 aa 's-Gravenhage
 • Crematorium Eikelenburg

  Crematorium Eikelenburg

  Eikelenburglaan 7
  2286 KA Rijswijk
 • Crematorium De Dijk

  Crematorium De Dijk

  Hooge Zeedijk 100
  3143 LT Maassluis
 • Crematorium Iepenhof

  Crematorium Iepenhof

  Hoflaan 18
  2616 AA Delft
  Volgende Vorige
  <p>Uitvaartverzorging 's‑Gravenzande</p>

  Begraafplaatsen in 's‑Gravenzande en omgeving

  Wij kennen de regio. Zullen we u helpen kiezen uit de verschillende begraafplaatsen? Bel ons hiervoor gerust, dat kan 24 uur per dag. Ook als uw dierbare nog leeft, doet u zo alvast ideeën op voor het moment dat uw hoofd daar niet meer naar staat…

  <p>Voor een uitvaart in 's‑Gravenzande zoals u die wenst</p>

  Bijzondere plekken in 's‑Gravenzande

  Wist u dat u zelf de plek voor een afscheid mag kiezen? Ook als er een uitvaartverzekering is? Schep zo warme herinneringen op een plek die past bij uw dierbare. Zoals in uw eigen tuin of op het sportveld. Vaak is dat nog goedkoper ook. Weten hoe het zit? Geef vrijblijvend uw wensen door.


  Wat kost een uitvaart in 's‑Gravenzande?

  Al vanaf € 1.495,- regelt u bij ons een uitvaart. Kies hieronder voor crematie of begrafenis en ontdek alles over de tarieven.

   

  Dit kost een crematie

  Dit kost een begrafenis

  Een betere uitvaart ervaring voor een betere prijs

  Bespreking uitvaart

  Dit vinden nabestaanden van onze uitvaartzorg

  • Marlène Kromhout heeft ons goed bijgestaan en alles goed verzorgd. Ook heeft zij ons Leta Janssen aanbevolen en dat heeft goed uitgepakt.

  • Ik vond alles keurig netjes alleen het afscheid voor dat de kistvdichtbging vond ik te snel gaan

  • 9,2

   746 beoordelingen

   98% beveelt Meride uitvaart aan

   ★★★★★★★★★★

  Betere uitvaartervaring, betere prijs

  Eerlijk. Persoonlijk. En dichtbij. Zó werken wij. Want goede uitvaartzorg leveren kan écht met alle vrijheid voor u om te kiezen, terwijl uw kosten laag blijven. Tegelijkertijd staat uw vaste, vertrouwde uitvaartverzorger voor u klaar; elk moment. Een prettig idee.

  Ervaar hier onze kwaliteitsgarantie
  Rouwboeket kleurrijk

  Uw verzekeringspolis 10% meer waard

  Hebt u een natura-polis? Dan krijgt u van ons hiervoor standaard 10% meer waarde. Waarom? Omdat we ons als onafhankelijk uitvaartonderneming schamen dat verzekeraars u met zo’n polis dupeerden. En om te laten zien dat uw belang bij ons voorop staat.

  Check de details over de 10% ophoging

  Inspiratie voor de uitvaart in 's‑Gravenzande en omgeving

  Na een overlijden staat u als nabestaande voor veel keuzes. De beperkte tijd die u hiervoor hebt, maakt het extra lastig. Stel ons daarom vrijblijvend uw vragen. Dan ontvangt u eerlijk antwoord en advies voor een mooie uitvaart in 's‑Gravenzande of omstreken.

  Lees verder
  Uitvaartzorg en onze rouwkaarten

  Uitvaartverzorging 's‑Gravenzande: de rouwkaart

  Als uw dierbare overlijdt, wilt u familie, vrienden en bekenden informeren. De meest persoonlijke manier? Via rouwkaarten. Combineer het overlijdensbericht eventueel met een uitnodiging voor een moment van condoleren of voor de uitvaart in 's‑Gravenzande. Kiest u voor een afscheid in besloten kring? Stuur dan bijvoorbeeld na de begrafenis of crematie de kaarten. Zo is iedereen toch op de hoogte.

  Uw vaste uitvaartverzorger van Meride helpt u graag met de rouwtekst. Ook controleert deze de kaart op eventuele fouten. Alvast ideeën opdoen? Bekijk hier mooie en ontroerende rouwgedichten. Wilt u niemand vergeten te informeren? Plaats dan eventueel (ook) een rouwadvertentie in de krant van de regio 's‑Gravenzande. Of laat uw rouwbericht op social media of op onze website achter.

  's‑Gravenzande uitvaartonderneming

  Opbaren in een uitvaartcentrum in 's‑Gravenzande of omgeving

  Mensen willen graag afscheid nemen van een dierbare. Laat de overledene hiervoor opbaren; bij u thuis of in een uitvaartcentrum in 's‑Gravenzande of omgeving. Dat geeft ruimte nog even alleen te zijn met de overledene. Een kaars aansteken, een aanraking, een blik, een laatste fluisterend woord; ze helpen ieder mee om op een eigen manier te rouwen.

  Opbaren gebeurt nadat we uw dierbare verzorgen. Hebt u hiervoor wensen? Wilt u helpen met het haar, de handen of met make-up? Geef het aan. Of geef kleding of make-up mee aan uw Meride uitvaartverzorger. Zo zorgen we samen dat uw dierbare er mooi bij ligt voor een waardig afscheid.

  Een uitvaartkist voor de uitvaart

  Uitvaartkist kiezen in 's‑Gravenzande

  In het proces van afscheid nemen telt ieder detail. Welke kist kiest u? Van beschilderbaar tot bekleed met stof. Van 100% ecologisch materiaal tot een uitvaartplank. Van Amerikaanse uitvaartkist zoals in films tot een eenvoudig model. Wat past bij uw dierbare?

  Geef uw wensen door aan uw Meride uitvaartverzorger in 's‑Gravenzande; ook of u de kist open of gesloten wilt tijdens een wake of uitvaartdienst. Kies hier uit de vele soorten uitvaartkisten.

  Voor een memorabel afscheid

  Laatste mooie momenten bij het uitvaartcentrum

  Rouwen lukt vaak beter dankzij rituelen, Het geeft ruimte aan verdriet én troost. Help daarom bijvoorbeeld met dichtdoen en dragen van de kist, vertel een anekdote of lees een gedicht voor.

  Wilt u bezoekers een rol geven? Laat ze dan bijvoorbeeld een bloem op de kist leggen.

  Een rouwdienst in het uitvaartcentrum in 's‑Gravenzande maakt u ook persoonlijk dankzij muziek. Ga voor ideeën naar de pagina uitvaartmuziek. Zo speelden trompettisten eens het favoriete lied van hun overleden muzikant in 's‑Gravenzande. En voerde een balletgroep een ontroerende dans uit.

  Tot slot de catering. Was uw dierbare geen koffie-met-cake-type? Serveer dan een favoriete snack of gerecht om de overledene te gedenken. Wat uw wensen ook zijn, deel ze met ons. Dan creëren we samen dat mooie afscheid.

  Ideeën opdoen? Ga naar onze uitvaart-kennisbank

  Naar de kennisbank

  Uw wensen en belang staan voorop

  U neemt maar één keer afscheid. Natuurlijk wilt u dan dat dit past bij uw dierbare. Hield hij of zij van eenvoud, van bewust leven (denk aan moderne eco-uitvaart) of van een bijzondere locatie in ‘s‑Gravenzande? Vertel het uw persoonlijke Meride uitvaartverzorger. Dan creëren wij met u de uitvaart zoals uw dierbare die gewild zou hebben. Bel ons hiervoor op elk moment van de dag of nacht: 0174 – 792 450.

  Hulp bij uitvaartzorg in 's‑Gravenzande

  Steeds meer mensen weten precies wat zij willen voor een uitvaart. Zij helpen dan ook mee bij de uitvaartzorg en dat juichen we toe. Weet u juist (nog) niet wat u wilt? Dan inspireren en adviseren we u graag. Zodat u beslissingen neemt waar u later tevreden op terugkijkt. Wij staan hierbij garant voor persoonlijke, warme ondersteuning en een uitstekende kwaliteit uitvaartzorg. En voor een afscheid vol van mooie laatste herinneringen.

  Lokale mensen, nationale organisatie

  Vanuit (de regio) ‘s‑Gravenzande staan onze uitvaartverzorgers voor u klaar. Wij kennen de uitvaartwereld en mogelijkheden in uw regio dan ook goed. En graag komen we voor een persoonlijk gesprek gewoon bij u thuis, in ‘s‑Gravenzande of ergens anders. Om u vertrouwd te maken met uw vaste uitvaartverzorger. Om u ideeën te geven voor een uitvaart. Om uw vragen te beantwoorden. En vooral om u meer rust te geven.

  Deel uw wensen en (on)zekerheden met ons en ervaar dat we u overal mee begeleiden óf naar wens u alles uit handen nemen. Ook ná de uitvaart zijn we er voor u. Met advies en een luisterend oor.

  Als u zelf de uitvaart in 's‑Gravenzande wilt organiseren

  Kunt u het emotioneel opbrengen om de uitvaart zelf te organiseren? Ook dan staat de persoonlijke uitvaartverzorger van Meride voor u klaar. Organiseren is voor ons dagelijks werk; daarom krijgt u advies over wat er bij komt kijken en waar u rekening mee moet houden. Weet u bijvoorbeeld hoeveel tijd u voor een uitvaart in een crematorium in ‘s‑Gravenzande mag nemen? Welke kosten u gaat krijgen? Hoe en waar u een overlijden officieel maakt? Wij vertellen het.

  Wij staan los van rouwcentra, aula’s en andere belangen en zetten uw belang dus helemaal voorop. Zo krijgt u overzicht en rust en bereidt u een ontroerend en vredig afscheid voor uw dierbare voor.

  Bespreek uw wensen bij leven met onze uitvaartverzorger

  Veel mensen vinden het moeilijk tijdens hun leven over hun wensen na de dood te praten. Maar hoe moeilijk is het voor uw nabestaanden als ze uw wensen niet kennen …? Daarom houden we liefst al bij leven een uitvaartgesprek bij u in ‘s‑Gravenzande of omstreken. Tijdens het kosteloze gesprek met onze uitvaartverzorger noteren we uw wensen alvast.

  Welke bloemen vindt u mooi? Naar welke muziek luistert u graag? Hebt u een favoriet gedicht of een speciale wens die familie of vrienden kunnen vervullen? Ook uw eventuele voorkeur voor een uitvaartcentrum in ‘s‑Gravenzande en omgeving komt aan bod. We noteren alles meteen. Dat geeft rust, aan u én uw naasten. En als uw naasten bij dit gesprek zijn, maken zij ook meteen kennis met de persoonlijke uitvaartverzorger die hen na uw dood bij alles begeleidt. Dat geeft vertrouwen.

  Maak een afspraak via 0174 – 792 450 of mail naar klantenservice@meride.nl.

  Tip: laat uw naasten bij dit gesprek zijn. Dan maken zij ook meteen kennis met de persoonlijke uitvaartverzorger die hen na uw dood bij alles begeleidt. Dat geeft vertrouwen.

  Meer weten over wat ‘t kost, een uitvaart in 's‑Gravenzande?

  De kosten van uitvaartzorg hangen af van verschillende keuzes. Van de plek van de uitvaart tot de soort kist. Van het aantal gasten bij het afscheid tot een eventuele rouwadvertentie in de krant. Van de soort en hoeveelheid bloemen tot de catering. Verwacht u bijvoorbeeld veel bezoekers en hebt u daarom meer tijd nodig in het uitvaartcentrum? Dan betaalt u hiervoor meer.

  Geef dus alvast uw wensen door en ontdek vooraf of de gewenste uitvaart voor u betaalbaar is. Vraag daarom hier uw offerte aan. Of bel/mail eerst voor een afspraak met uw uitvaartverzorger via 0174 - 792 450 of klantenservice@meride.nl. Wij komen dan kosteloos en vrijblijvend langs voor een persoonlijk gesprek.

  Dag en nacht bereikbaar, ook voor ‘gewone’ vragen & nazorg

  Vragen over de dood – ze komen op willekeurige momenten. En dan wilt u niet nadenken over onbelangrijke zaken als: hoe laat is het? Daarom beantwoorden wij uw telefoontje 24 uur per dag, 7 dagen per week; of u nu een overlijden in 's‑Gravenzande doorgeeft, gewoon wat wilt weten of nazorg na een uitvaart wilt. Voel u dus vrij ons te bellen op 0174 - 792 450. Dag en nacht.

  Wat te doen bij overlijden? Eerste actie

  Bij een overlijden speelt vaak veel verdriet. En juist dán belandt u in een ‘achtbaan’ van regelwerk. Prettig om dan te weten dat Meride als uitvaartonderneming u in 's‑Gravenzande bijstaat. We nemen u naar wens een aantal zorgen uit handen. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is bellen naar 0174 - 792 450. Wij wachten op uw telefoontje en helpen onmiddellijk.

  Checklist bij overlijden en uitvaart in 's‑Gravenzande

  1. Bij overlijden thuis – bel direct de huisarts (of waarnemer).
   Bij overlijden in ziekenhuis of zorgcentrum - arts krijgt vanzelf bericht.
   Bij overlijden op reis: bel de alarmcentrale van uw reisverzekering.
   Bij overlijden door een ongeluk: bel de uitvaart-verzekeringsmaatschappij.
  2. Bel daarna met Meride via 0174 - 792 450.
  3. Leg de uitvaartpolis van de overledene klaar. Deze zit meestal in de persoonlijke administratie.
  4. Heeft de overledene een testament of wilsbeschikking? Hierin staan eventueel wensen voor de uitvaartverzorging, als wij deze nog niet hebben. Maak verder een adreslijst voor rouwkaarten en de uitnodiging voor de uitvaart.
  5. Zoek kleding uit voor de uitvaart van de overledene. Uw vaste verzorger van uitvaartonderneming Meride helpt u verder met de andere stappen. Zoals het verzorgen van de overledene en eventueel het vervoer naar het uitvaartcentrum in 's‑Gravenzande.

  Wilt u bovenstaande lijst voor een overlijden en uitvaart in 's‑Gravenzande op papier?  Download de checklist en print deze uit.

  Confidental Infomation