Uitvaart regelen

Wat moet u doen om een uitvaart te regelen en wanneer moet u dit doen? Onderstaande tips van Meride, uitvaartverzorgers in uw omgeving, helpen. En tijdens een vrijblijvend (bel)gesprek beantwoorden we uw vragen.

Rouwboeket op kist
 • Wat te doen na overlijden?

  Overleed uw dierbare thuis, bel dan eerst Meride en de huisarts (of vervanger). Overleed uw dierbare in een ziekenhuis of zorgcentrum? Dan weet de arts het al en belt u ons meteen, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Wij staan direct klaar en (bege)leiden u door deze moeilijke tijd. Bekijk de stappen en bel nu.

 • Voorbereiden op overlijden

  Krijgt u binnenkort te maken met overlijden van een dierbare? Bereidt u dan alvast voor op de uitvaart. Zo voorkomt u veel stress door tijdsdruk als het moment daar is. Een aantal praktische zaken vindt u hier alvast op een rij.

 • Uitvaartdetails uitwerken

  De persoonlijke uitvaartverzorger van Meride neemt eerst de uitvaart in hoofdlijnen met u door. Als de basis geregeld is, hebt u tijd voor de details; van bloemen tot tekst op de rouwkaart. Ontdek in ons overzicht wat er hierbij zoal mogelijk is.

 • Uitvaart in coronatijd

  Wij volgen elke dag de nieuwste coronaregels van het RIVM en handelen hier precies naar. Zo weet u zeker dat de uitvaart met zo min mogelijk risico’s rondom besmetting plaatsvindt. Ontdek wat er op dit moment mag voor een mooie uitvaart van uw dierbare.

Waarom kiezen voor Meride uitvaartverzorging?

 • Persoonlijk en dichtbij, ook bij kleine vragen
 • Ruimte voor ieders wensen
 • Hoog tevredenheidscijfer van klanten

Een uitvaart draait voor een groot deel om gevoel. Wilt u nu alvast voelen of we waarmaken wat we hier beloven? Plan een kosteloos gesprek in en stel meteen uw vragen.

Uitvaart regelen
Confidental Infomation