Alle aandacht voor uw uitvaart in Nieuwkoop

Bij Meride krijgt u een persoonlijke uitvaartverzorger die alle tijd voor u neemt. Voor, tijdens en na de uitvaart. Bovendien zijn we er voor iedereen in Nieuwkoop. Met of zonder verzekering.

0172 - 796 153 (24/7)
Uitvaart - Crematie - Begrafenis bij Meride

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld.

 • Uitvaartverzorger Nieuwkoop - Inge van Vuuren

  Inge van Vuuren

 • Uitvaartverzorger Nieuwkoop - Erik Schrama Brussee

  Erik Schrama Brussee

 • Uitvaartverzorger Nieuwkoop - Brigitte Otte

  Brigitte Otte

 • Maak gewoon eens kennis

  • Kijk of het ‘klikt’
  • Bespreek wensen, stel vragen
  • Schep rust en ruimte
  Ja, ik wil een kennismakingsgesprek
 • Uitvaartverzorger Nieuwkoop - Tamara Helbig

  Tamara Helbig

 • Uitvaartverzorger Nieuwkoop - Janneke Vreeling

  Janneke Vreeling


Crematoria nabij Nieuwkoop

Onze medewerkers kennen de regio en helpen u kiezen uit verschillende crematoria.
Bel ons om de mogelijkheden te bespreken.

0172 - 796 153 (24/7)
 • Crematorium Alphen aan den Rijn

  Crematorium Alphen aan den Rijn

  Verlende Aarkade 22
  2406 LB Alphen aan den Rijn
 • Crematorium Bouwens

  Crematorium Bouwens

  Noorddammerweg 40
  1424 NX De Kwakel
 • Crematorium IJsselhof

  Crematorium IJsselhof

  Goejanverwelledijk 6
  2806 NZ Gouda
 • Crematorium Haarlemmermeer

  Crematorium Haarlemmermeer

  Hoofdweg 1100
  2153 LM Nieuw Vennep
 • Crematorium Domstede

  Crematorium Domstede

  Proostwetering 8
  3543 AE Utrecht
  Volgende Vorige
  <p>Uitvaartverzorging Nieuwkoop</p>

  Begraafplaatsen in Nieuwkoop

  Als onafhankelijke uitvaartorganisatie zijn we niet gebonden aan afspraken met verzekeraars en uitvaartcentra. U heeft de vrijheid om zelf te kiezen uit verschillende begraafplaatsen in de omgeving van Nieuwkoop.
  Wilt u meer weten? Bel ons dan gerust even op.

  <p>Voor een uitvaart in Nieuwkoop zoals u die wenst</p>

  Bijzondere locaties in Nieuwkoop

  Wilt u liever op een niet-traditionele plek afscheid nemen, in plaats van in een uitvaartcentrum? We bieden bijzondere locaties aan met een andere uitstraling en sfeer.
  Laat ons uw wensen weten. Dan vertellen we u snel meer over de mogelijkheden en kosten.


  Wat kost een uitvaart in Nieuwkoop?

  Wij bieden een uitvaart voor ieder budget. Bekijk hier een aantal mogelijkheden in verschillende prijsklassen.

  Dit kost een crematie

  Dit kost een begrafenis

  Een betere uitvaart ervaring voor een betere prijs

  Bespreking uitvaart

  Dit vinden nabestaanden van onze uitvaartzorg

  • Marlène Kromhout heeft ons goed bijgestaan en alles goed verzorgd. Ook heeft zij ons Leta Janssen aanbevolen en dat heeft goed uitgepakt.

  • Ik vond alles keurig netjes alleen het afscheid voor dat de kistvdichtbging vond ik te snel gaan

  • 9,2

   746 beoordelingen

   98% beveelt Meride uitvaart aan

   ★★★★★★★★★★

  Betere uitvaartervaring, betere prijs

  Eerlijk. Persoonlijk. En dichtbij. Zó werken wij. Want goede uitvaartzorg leveren kan écht met alle vrijheid voor u om te kiezen, terwijl uw kosten laag blijven. Tegelijkertijd staat uw vaste, vertrouwde uitvaartverzorger voor u klaar; elk moment. Een prettig idee.

  Ervaar hier onze kwaliteitsgarantie
  Rouwboeket kleurrijk

  Uw verzekeringspolis 10% meer waard

  Hebt u een natura-polis? Dan krijgt u van ons hiervoor standaard 10% meer waarde. Waarom? Omdat we ons als onafhankelijk uitvaartonderneming schamen dat verzekeraars u met zo’n polis dupeerden. En om te laten zien dat uw belang bij ons voorop staat.

  Check de details over de 10% ophoging

  Inspiratie voor de uitvaart in Nieuwkoop

  Na een overlijden maakt u als nabestaande veel keuzes. Wij beantwoorden graag uw vragen en geven advies over de mogelijkheden voor een uitvaart bij ons in Nieuwkoop.

  Lees verder
  Uitvaartzorg en onze rouwkaarten

  Uitvaartverzorging Nieuwkoop: de rouwkaart

  Na een overlijden is het belangrijk om vrienden, familie en kennissen op de hoogte te stellen van de uitvaart. Traditioneel gebeurt dit met rouwkaarten. Hierop kunt u het overlijden doorgeven, maar ook een eventuele uitnodiging voor een condoleance of uitvaart in Nieuwkoop. Wilt u een afscheid in besloten kring, dan kunt u de rouwkaarten eventueel verzenden na de uitvaart. Meride helpt u graag met het opstellen van het bericht en controleert deze ook met u om eventuele fouten te voorkomen. Hier vindt u ook een overzicht van inspirerende afscheidsteksten.
  Naast de rouwkaarten heeft u ook een mogelijkheid om een advertentie te plaatsen in de krant van de regio Nieuwkoop, of een online rouwbericht op de website van Meride. Uiteraard kunt u het ook eigentijds doen met een bericht op sociale media.

  Nieuwkoop uitvaartonderneming

  Opbaren in een uitvaartcentrum in Nieuwkoop

  In de periode tussen het overlijden en de uitvaart in Nieuwkoop kan de overledene opgebaard worden om persoonlijk afscheid te nemen. Dat kan thuis, maar ook in een uitvaartcentrum in Nieuwkoop of omgeving. Het is soms prettig om even alleen te zijn met de overledene voor het moment van de uitvaart, om een kaars aan te steken, nog even het gezicht te zien of om de laatste woorden toe te fluisteren.
  Voordat de overledene wordt opgebaard, wordt hij of zij eerst verzorgd. Geeft u gerust uw wensen aan bij de medewerkers. Wilt u bijvoorbeeld zelf helpen bij de verzorging van het haar, de handen of make-up, dan is dat mogelijk. Ook mag u kleding of make-up meegeven aan de medewerkers van Meride, zodat zij de overledene zo natuurlijk mogelijk mooi maken voor een waardig afscheid. Muziek kan tijdens de afscheidsplechtigheid in het uitvaartcentrum in Nieuwkoop troost bieden. Als de overledene daar zelf geen wensen over had, dan kunt u op de pagina Uitvaartmuziek inspiratie opdoen.

  Een uitvaartkist voor de uitvaart

  Uitvaartonderneming Nieuwkoop: de uitvaartkist

  In het proces van afscheid nemen telt ieder detail. Welke kist kiest u voor de uitvaart in Nieuwkoop? U heeft keuze uit diverse uitvaartkisten. Bijvoorbeeld een traditionele kist, een eco-kist of zelfs een zelfgemaaktekist. Ook een uitvaartplank behoort tot de mogelijkheden. Een kist voor de uitvaart is standaard 180 tot 120 centimeter lang en 50 tot 55 centimeter breed. Zijn er afwijkende maten nodig, geef dit dan tijdig aan uw contactpersoon in Nieuwkoop door. Ook kunt u aangeven of u de kist open of juist gesloten wilt hebben tijdens een wake of uitvaartdienst.

  Voor een memorabel afscheid

  Een waardig afscheid in een uitvaartcentrum Nieuwkoop

  Een uitvaart is omgeven door diverse rituelen, zodat u afscheid kunt nemen, ruimte krijgt voor verdriet en de eerste stappen maakt in de rouwverwerking. Hoe u dit precies wilt doen, is helemaal aan u. U kunt bijvoorbeeld helpen met het dichtdoen en dragen van de kist, uw eigen speeches schrijven en passende muziek voor het afscheid kiezen. U kunt ook alle bezoekers bij de uitvaart in Nieuwkoop vragen om een bloem op de kist te leggen of een ballon op te laten. Ook bij de catering is veel mogelijk. Hield de overledene niet zo van de klassieke koffie en cake, serveer dan een lievelingsgerecht of – snack om de overledene te gedenken. Ook zijn er veel variaties mogelijk op de speeches. Zo was er eens een balletgroep die een integere dans vertoonde voor de overleden danseres, of trompettisten die een laatste lied ten gehore brachten bij de uitvaart van een muzikant in Nieuwkoop. Vertel ons over uw ideeën bij het afscheid. Wij helpen u graag om dit memorabel te maken.

  Kijk ook eens in onze uitvaart-kennisbank voor meer inspiratie.

  Naar de kennisbank

  Voor de uitvaartverzorger geldt: Uw wensen zijn het belangrijkste

  Iedereen neemt maar één keer afscheid. Daarom is het prettig om dat geheel in stijl van de overledene te doen. Bijvoorbeeld met een eenvoudige uitvaart, of juist een moderne eco-uitvaart op een bijzondere locatie in Nieuwkoop. Geef uw wensen aan ons door en Meride verzorgt de uitvaart op een persoonlijke, integere manier. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar. Bel ons gerust op het nummer: 0172 – 796 153.

  Uitvaartzorg in Nieuwkoop? Meride inspireert

  Meride is eigentijds. Steeds meer mensen weten exact wat zij willen voor hun uitvaart. Wij hebben er alle begrip voor dat u zelf actief bij wilt dragen bij de uitvaartzorg van uw naaste, maar inspireren u ook graag als u het nog niet exact weet. Wij geven advies en inspiratie, u beslist. Dankzij onze ervaring, zorg, betrokkenheid en vakmanschap waarborgen wij altijd de kwaliteit van de uitvaartzorg. Wij staan u bij met daadkracht, maar ook met gevoel. Iedere uitvaart is persoonlijk. Het is een afscheid, maar ook een moment om mooie herinneringen te delen.

  Lokaal betrokken uitvaartzorg

  De uitvaartverzorgers van Meride werken en wonen verspreid over heel Nederland. Daarom is er altijd een medewerker van Meride bij u in de buurt die de omgeving goed kent. Ook in Nieuwkoop. Deze uitvaartverzorger kent alle mogelijkheden voor een uitvaart in Nieuwkoop en omgeving. Wij informeren u daar graag over tijdens een persoonlijk gesprek bij u thuis in Nieuwkoop of omstreken, zodat u meer inspiratie heeft voor een uitvaart die precies bij uw naaste past. Vertel ons wat belangrijk voor u is. Geef de zorg voor de uitvaart gerust uit handen, of ontvang alleen die ondersteuning en advies die u nodig heeft om het zelf te regelen. Meride is een onafhankelijke uitvaartorganisatie: uw wensen staan bij ons voorop. Ook als u nazorg wenst na de uitvaart in Nieuwkoop staan wij nog steeds voor u klaar.

  Uitvaart in Nieuwkoop door een uitvaartverzorger Meride

  Uw persoonlijke uitvaartverzorger staat u bij met ideeën, biedt een luisterend oor en helpt met alle praktische zaken. Wij nemen de tijd voor u, dus bespreek gerust uw wensen over de uitvaart en stel alle vragen die u op het hart liggen. De verzorger van de uitvaart kent de mogelijkheden in de omgeving van Nieuwkoop goed en doet er alles aan om al uw wensen perfect uit te voeren. Ook als u zelf de uitvaart organiseert, geeft hij advies over de gevolgen van uw keuzes. Bijvoorbeeld over de beschikbare tijd of bijkomende kosten. Dat geeft u een goed overzicht en rust, zodat u zich kunt concentreren op het afscheid en het creëren van een mooie herinnering.
  Meride is een onafhankelijke uitvaartonderneming. Onze medewerkers werken en wonen verspreid door heel Nederland; er is er altijd wel een bij u in de buurt die Nieuwkoop en omgeving goed kent. Wij zijn niet gebonden aan rouwlocaties of één bepaald uitvaartcentrum in Nieuwkoop. Daarom bent u bij Meride geheel vrij om een uitvaartcentrum in Nieuwkoop te kiezen waar u zich prettig bij voelt. Onze uitvaartverzorger kan u hier uiteraard bij helpen.

  Kennismakingsgesprek met een uitvaartverzorger voor een uitvaart in Nieuwkoop

  Het is voor nabestaanden gemakkelijker om een uitvaart in Nieuwkoop of omstreken te organiseren als zij de wensen van de overledene goed kennen. Maak het onderwerp daarom bespreekbaar, juist op een moment dat u en uw partner, familie of vrienden nog vol in het leven staan. Welke bloemen vindt u mooi, welke muziek zou u graag horen, heeft u een favoriet gedicht of juist een speciale wens die uw familie of vrienden kunnen vervullen? Heeft u een voorkeur voor een specifiek uitvaartcentrum in Nieuwkoop? U kunt deze wensen vastleggen tijdens een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek met een van onze uitvaartverzorgers. Tijdens het kennismakingsgesprek denken we mee over de uitvaart van uzelf of van een naaste. Wat zijn de gevolgen van het overlijden? Welke wensen u voor de uitvaart?
  Veel mensen vinden het fijn om voor de uitvaart alvast kennis te maken met een medewerker van Meride. Wilt u dat ook? Wij komen bij u thuis in Nieuwkoop of omgeving om in alle rust uw wensen betrekking tot de uitvaartverzorging te bespreken. Maak een afspraak via 0172 – 796 153 of e-mail naar klantenservice@meride.nl.

  Wat kost een uitvaart in Nieuwkoop bij Uitvaartonderneming Meride?

  De kosten van de uitvaartzorg hangen af van verschillende factoren. Bijvoorbeeld van de locatie van de uitvaart, de keuze voor de kist, het aantal gasten bij het afscheid, wel of geen advertentie in de krant, het soort en de hoeveelheid bloemen, de keuze voor catering. Verwacht u veel bezoekers en heeft u daarom meer tijd nodig in het uitvaartcentrum? Dit soort keuzes zijn van invloed op de kosten van een uitvaart. U kunt altijd een offerte opvragen of een afspraak maken met onze uitvaartverzorger. Vindt u het prettiger om dit in een persoonlijk gesprek door te nemen? Dan komen we graag bij u langs in Nieuwkoop of omgeving. Bel voor een afspraak naar 0172 - 796 153 of e-mail naar klantenservice@meride.nl.

  Meride Uitvaartverzorging: altijd bereikbaar

  Bij Meride Uitvaartverzorging vinden we het vanzelfsprekend dat u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week kunt bereiken. U kunt altijd een overlijden in Nieuwkoop doorgeven, maar u kunt ons ook bellen met aanvullende vragen over de uitvaartverzorging van uw dierbare of als u na de uitvaart nog nazorg wilt. Bel ons gerust op 0172 - 796 153. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

  Wat te doen bij overlijden?

  Voor veel mensen is het moment van overlijden een periode met veel verdriet. Tegelijkertijd wordt van u gevraagd om veel zaken te regelen voor de uitvaart. Als uitvaartonderneming staan we u graag bij om de belangrijkste zaken te regelen. Daarom nemen wij u graag een aantal zorgen uit handen. Het makkelijkste is om direct contact op te nemen met Meride over de uitvaart in Nieuwkoop. Bel ons op 0172 - 796 153. Wij zullen u direct bijstaan.

  Checklist bij overlijden in Nieuwkoop

  1. Bij een overlijden thuis in Nieuwkoop of omgeving belt u direct de huisarts of een waarnemend arts. In het ziekenhuis of zorgcentrum wordt de arts automatisch geïnformeerd. Gebeurt het overlijden tijdens een reis? Neem direct contact op met de alarmcentrale van uw reisverzekering. Is het overlijden een direct gevolg van een ongeluk? Bel dan de verzekeringsmaatschappij.
  2. Bel met Meride via 0172 - 796 153.
  3. Leg de uitvaartpolis van de overledene klaar. Deze vindt u meestal in de persoonlijke administratie.
  4. Heeft de overledene een testament of wilsbeschikking? Hierin staan mogelijk zijn of haar wensen voor de uitvaartverzorging. Mogelijk zijn de uitvaartwensen al bekend bij uitvaartonderneming Meride. Maak een adressenlijst voor rouwkaarten en de uitnodiging voor de uitvaart.
  5. Zoek kleding uit voor de uitvaart van de overledene. De contactpersoon van uitvaartonderneming Meride helpt u met de volgende stappen, zoals het verzorgen van de overledene en eventueel het vervoer naar het rouwcentrum in Nieuwkoop.

  Heeft u de checklist over het overlijden en de uitvaart liever op papier? Download de PDF en print deze uit.

  Confidental Infomation