Persoonlijke aandacht voor afscheid in Amsterdam

Een uitvaart op maat regelen

Bij Meride krijgt u een persoonlijke uitvaartverzorger die alle tijd voor u neemt. Zo wordt het afscheid een emotionele en dierbare herinnering.

020 - 218 18 17   of   laat u terugbellen

Meride en het interview met Inge lammers

Een vertrouwd gezicht

U krijgt betrokken begeleiding in Amsterdam. Onze uitvaartverzorgers zijn geselecteerd om goed te luisteren en denken graag met u mee om een mooi afscheid te regelen.

 • Vanessa Baloe

  Uitvaartverzorger Amsterdam - Vanessa Baloe

  Wij hadden contact met Vanessa. Zij is een bijzonder warme vrouw die altijd met ons meedacht en samen zijn wij tot een mooie uitvaart gekomen. Wij hadden direct vertrouwen in haar en haar openheid, eerlijkheid…

 • Jeroen van Riet

  Uitvaartverzorger Amsterdam - Jeroen van Riet

  Uiterst correcte en begripvolle begeleider Jeroen , die zich moeiteloos aan ons gezin aanpaste.

 • Private: Anne-Marie Boogaarts

  Uitvaartverzorger Amsterdam - Private: Anne-Marie Boogaarts

  Ben uitermate tevreden met de verzorging van de uitvaart van mijn vader. Anne- Marie gaf mij goede ideeën betreft de uitvaart en heeft het ook perfect geregeld. Ze heeft ervoor gezorgd dat ik met een…

 • Simone Cohen de Lara

  Uitvaartverzorger Amsterdam - Simone Cohen de Lara

  Simone Cohen de Lara heeft bij ons de uitvaartverzorging gedaan en alles is helemaal correct verlopen. De dragers waren lang en slank, vanwege corona was er ook live stream en omdat we zelf niet in…

 •  
Volgende Vorige

Vrijblijvend kennismaken met een uitvaartverzorger?

020 - 218 18 17 (24/7)

Onze aandacht wordt gewaardeerd met een 9,2

Volledige vrijheid om te kiezen

Meride is een onafhankelijke uitvaartorganisatie. Daarom heeft u bij ons volledige keuzevrijheid om de uitvaartlocatie te kiezen die het meest bij uw situatie past. Daarbij zijn wij ook volledig transparant met betrekking tot de verschillen in kosten per locatie.

Crematoria in Amsterdam

Volgende Vorige

Begraafplaatsen in Amsterdam

Meride is niet gebonden aan afspraken met verzekeraars en uitvaartcentra. U heeft de vrijheid om zelf te kiezen uit verschillende begraafplaatsen in de omgeving van Amsterdam.

Of u nu kiest voor De Nieuwe Ooster, Zorgvlied of Sint Barbara, de intieme begraafplaats in west, u kunt altijd bij ons terecht.

Wilt u meer weten?

020 - 218 18 17 (24/7)   of   laat u terugbellen

Bijzondere uitvaartlocaties in Amsterdam

Een afscheidsceremonie hoeft niet per se in een aula van het crematorium plaats te vinden. Er zijn genoeg mogelijkheden in Amsterdam om op een andere bijzondere locatie een ceremonie te organiseren.

 • De Arendshoeve

  Voor het afscheid van uw dierbare(n) heeft De Arendshoeve - The Garden of Amsterdam, naast een unieke en groene locatie, alles in huis om de plechtigheid tot een gedenkwaardige dag te maken. Geschikt voor 50 tot 1.000 mensen.

  Adres Aalsmeerderdijk 438, 1436 BL Aalsmeerderbrug
 • Navigo

  De Sailboa, een rustieke en klassieke boot, of de Elvira, een prachtige grote salonboot, bieden de ruimte om met familie en vrienden op gepaste wijze afscheid te nemen.

  Adres Krijn Taconiskade 346, 1087 CE Amsterdam
 • De Duif

  Te midden van de statige woningen is kerk De Duif, waar Jos Brink ooit preekte, een verborgen parel aan de Prinsengracht. De Duif kan dagelijks worden gereserveerd voor condoleances of afscheidsbijeenkomsten.

  Adres Prinsengracht 756, 1017 LD Amsterdam

  Weten waar u aan toe bent

  Meride kan u zonder financieel belang adviseren en u bent vrij om te kiezen wat voor u goed voelt en past bij uw budget. Wij vinden kwaliteit belangrijk en doen er alles aan om een mooie en blijvende ervaring te bieden. Ongeacht bij wie u verzekerd bent.

  Tarieven bij Meride

  • Crematie

   De gemiddelde crematie tarieven voor een sobere crematie liggen rond de € 1995 tot een exclusieve crematie vanaf € 6995.

  • Begrafenis

   De gemiddelde begrafenis tarieven voor een sobere begrafenis liggen rond de € 2195 tot een exclusieve begrafenis vanaf € 8995.

  Omdat u maar één keer afscheid kunt nemen

  Wij staan 24/7 voor u klaar

  Aarzel niet om te bellen indien:

  • U een overlijden wilt melden
  • U wilt weten wat de uitvaart kost
  • U wilt weten wat de mogelijkheden zijn
  • U wilt kennismaken met de uitvaartverzorger
  • U welke vraag dan ook heeft
  020 - 218 18 17

  Of laat u terugbellen wanneer het u schikt

   Uw contactgegevens
   Indicatie periode overlijden
   Voorkeurstijd contact
    

   Wilt u liever een offerte per mail ontvangen? Vraag dan hier een offerte aan.

   Confidental Infomation