Kennismakingsgesprek plannen

Kent u dit gevoel? Diep in uw hart weet u dat het tijd is om over de uitvaart van uw dierbare of uzelf te gaan nadenken. Zaken te gaan regelen. Maar u stelt het steeds uit…

U wilt niet onder ogen zien dat de dag komen gaat. Dat u afscheid moet nemen. Maar straks is het misschien wel te laat. Dan moet er in alle haast een uitvaart geregeld worden. En dat bovenop alle emoties van het verlies.

Meride helpt u hierbij. Bij ons kunt u kosteloos een gesprek bij u thuis aanvragen. Onze uitvaartverzorger helpt u oriënteren op alles dat er mogelijk is bij uw wensen en budget. Ook als u niet weet wat u wilt.

U werkt samen stap voor stap aan het afscheid zoals u het voor ogen heeft. Zo krijgt u niet alleen duidelijkheid over de mogelijkheden en financiën, maar krijgt u ook inzicht in uw wensen en creëert u de rust om op uw manier afscheid te nemen.

Voordelen kennismakingsgesprek

 1. We helpen wensen helder te krijgen
 2. Financiële duidelijkheid
 3. Schept rust

We maken het u makkelijk

Onze uitvaartverzorger komt geheel vrijblijvend bij u thuis en u kunt kiezen wanneer.

Ik ben zeer te spreken over de voorbereiding en uitvoering van de afscheidsdienst in het crematorium. Vooral de hulp van Will Bierman werd zeer op prijs gesteld.

Bespreking uitvaart

Vraag nu een gratis kennismakingsgesprek aan

Dat kan telefonisch 085 - 401 81 23 (24/7) of via het formulier

  Kennismakingsgesprek aanvragen


  Tussen 09:00 en 21:00 uur ontvangt u direct een reactie van ons.
  Is het nu na 21:00 uur dan hoort u morgenochtend van ons.
  Ervaring helpt u verder.

  Confidental Infomation