De waarde van Meride

Het is 2011. Marc Dreuning gaat werken in de uitvaartbranche, maar schrikt al gauw. Nabestaanden – vol emoties – worden onder tijdsdruk allerlei extra’s aangepraat. Collega’s raken overspannen. Wat een desillusie!

En dan wordt het 2013. Marc besluit dat het anders moet. En bewijst met Meride dat het anders kán. Vanuit deze organisatie geeft hij mensen het mooist denkbare afscheid. En houden ze vaak zelfs verzekeringsgeld over.

Ook in coronatijd denkt Meride met u mee over alles wat wél kan. Neem dus vooral contact op.

M.V. Dreuning - Algemeen Directeur Meride Uitvaartverzorging

Eén belang: dat van u!

Veel uitvaartverzekeraars en -ondernemingen hebben eigen crematoria. Logisch dat ze die ook voor de afscheidsceremonie graag aan u verhuren. Maar wist u dat u de plek zelf mag kiezen? Hebt u dus meer met dat romantische kasteeltje, nostalgische museum, mooie bos of de sportkantine? Wij regelen het voor u!

Allereerst is dat veel persoonlijker, en meer passend bij de overledene. Daarnaast hebt u veel minder tijdsdruk: de volgende uitvaart staat niet te dringen. Én het scheelt vaak in kosten. Vanaf die plek begeleiden we uw naaste daarna graag naar het crematorium.

Waar bij andere organisaties dus meer speelt, hebben wij maar één belang: dat van u.

In heel Nederland

Ons hoofdkantoor treft u in Naarden. Onze uitvaartverzorgers in heel Nederland; u vindt dus altijd een Meride begeleider bij u in de buurt. Wel zo prettig, want we kennen dus de weg, letterlijk en figuurlijk.

Eén vast gezicht & tóch teamwerk

Uw Meride uitvaartverzorger is uw vaste, vertrouwde gezicht. Achter de schermen helpt ons hele team mee. Van telefonist en administratiemedewerker tot kwaliteitsbewaker.

Dag & nacht bereikbaar

Op welk moment uw dierbare ook overlijdt, u bereikt ons per telefoon 24/7; ook in het weekend en midden in de nacht. En zelfs alleen bij vragen.

Welkom met élke uitvaartpolis

Welke uitvaartpolis u ook hebt, wij helpen met de uitvaart. En als u bij een grote verzekeraar met eigen uitvaartservice zit, bent u bij ons vaak zelfs beter af. Persoonlijker, prettiger én meestal tegen lagere kosten voor betere kwaliteit.

Hebt u een heel oude polis? Dankzij onze jarenlange ervaring sporen we vaak snel op welke maatschappij die nu aan u moet uitbetalen. In alle gevallen zorgen wij voor het regelwerk en krijgt u het mooist denkbare afscheid.

Ontdek onze meerwaarde met uw uitvaartpolis

Eerlijker konden we het wél maken

Zo laten we eerlijk zien wat we waard zijn. Dat zit al in onze naam; Meride, een variant op merite, dat u wellicht kent van ‘iets op zijn merites beoordelen’. Op wat het werkelijk waard is dus.

* gebaseerd op informatie op website van Dela, Yarden en Monuta en afhankelijk van het gekozen product/aanbieder[/cta]

Kleine glimlach in droevige tijd?

Als u een goed gevoel krijgt van ons verhaal, misschien zelfs een kleine glimlach, maak dan kennis; de manier om echt te ervaren dat alles klopt wat we hier schrijven.

Ja, ik wil een afspraak

Confidental Infomation