Persoonlijk & dichtbij: zo werken wij

Meride zorgt samen met u voor een mooi en passend afscheid. We nemen u mee in de keuzes die daarbij horen, ook al zijn deze soms emotioneel. U krijgt alle ruimte voor eigen inbreng. We nemen de tijd voor u. En we wijzen u de weg wanneer u daar behoefte aan heeft. Want een memorabele uitvaart is een herinnering voor het leven.

Wilt u met ons hierover in gesprek? Geen probleem. Bel 085 - 401 81 23 (24/7)

Begrafenis

Goed geregelde uitvaart

Bij een uitvaart moet er van alles geregeld worden. We weten precies hoe dit werkt, daarover hoeft u zich geen zorgen te maken. In de gesprekken die we met u hebben, geeft u uw wensen aan. Wij doen de rest en geven advies. Wilt u toch zelf een aantal zaken regelen? Dan is dat natuurlijk ook prima.

Vertrouwd gezicht

In tijden van rouw en emotie wilt u vertrouwde gezichten om u heen. U neemt ons in vertrouwen, daar gaan we respectvol mee om. We leven met u mee, begrijpen wat u doormaakt en kennen ook de afspraken. We garanderen dan ook een vaste contactpersoon vanaf een eerste gesprek en elk contactmoment tussendoor tot en met de uitvaart.

U bepaalt het tempo

Soms wordt het u (in een gesprek) teveel. Of wilt u zaken even laten bezinken. Dat is heel normaal. Een stukje persoonlijke aandacht en begrip maakt veel verschil. U hebt bij ons alle vrijheid en tijd om even een stapje terug te doen.

Ruimte voor íedereen

Wat maakt een uitvaart bijzonder? Dat bedenkt u vaak met verschillende naasten. We begeleiden u in het proces om een warm afscheid met herinneringen aan uw dierbare te verzorgen. Daarbij wegen we ieders vrije keuze, wensen, ideeën en mogelijkheden mee.

Hartverwarmende ideeën

We reiken ook graag zelf ideeën aan. Was uw dierbare bijvoorbeeld een natuurliefhebber? Dan past een buitenceremonie misschien goed. Of wilt u (klein)kinderen iets op de kist laten schilderen? Ook dat kan. Alles wat van de wet mag, maken wij graag mogelijk.

Nazorg uitvaart

Na de uitvaart komt er nog veel regelwerk op u af. Ook op deze momenten staan we voor u klaar met hulp en begeleiding.

Mooie uitvaart voor minder geld

Wij hebben geen uitgebreide directie, bonussysteem of groot hoofdkantoor. We doen ook niet aan dure reclames. Daardoor regelt u voor minder geld een mooie uitvaart.

* gebaseerd op informatie op website van Dela, Yarden en Monuta en afhankelijk van het gekozen product/aanbieder

Meer weten?

Heeft u vragen over onze service? Neem gerust contact met ons op 085 - 401 81 23 (24/7)

Confidental Infomation