Meride start met Sociale Dienst uitvaarten

Meride voert sinds kort naast ‘Meride Uitvaartverzorging’ als label voor de consumentenmarkt een label welke helemaal gericht is op uitvaarten van gemeentewege. Namelijk: Sociale Uitvaarten – uitgevoerd door Meride. Meride is een eigentijds bedrijf met een gelaagdheid in de organisatie welke er voor zorgt dat elk bedrijfsproces altijd doorgang kan vinden. Met toegewijde vakmensen zorgen wij tot in de details voor alle aspecten van een uitvaart. Waar het bij Meride om draait, is inzet, ervaring, zorg, betrokkenheid, vakmanschap en bovenal de kunst om de klant zowel adequaat als met gevoel bij te staan.

Artikel verder lezen
Meride start met Sociale Dienst uitvaarten

Onze maatschappelijke verantwoordelijkheid

Bij Meride zit maatschappelijk verantwoord ondernemen in het DNA van de organisatie. Wij hebben nog nooit een financieel minder bedeelde familie niet geholpen. In plaats van Meride aan een extern goed doel te verbinden hebben wij er voor gekozen om budget vrij te maken welke besteed wordt aan uitvaarten voor minima. Zo nemen wij die maatschappelijke verantwoordelijkheid die het dichtst bij onze kernactiviteit ligt. Door deze handelswijze zijn wij gekomen tot het label ‘Sociale uitvaarten, uitgevoerd door Meride’. Hiermee hebben wij feitelijk geprofessionaliseerd wat reeds in ons DNA zit.

Kwaliteit, gemak en ontzorgen

Voor u als gemeente is het gunstig om met één partij afspraken te maken omtrent alle overlijdens waar uw organisatie verantwoordelijk voor is. Meride werkt landelijk en is in heel Nederland vertegenwoordigd. Wij leveren dagelijks aan tientallen families kwalitatieve uitvaartzorg en dezelfde kwaliteit bieden wij gemeenten. Bij ons geldt ‘afspraak is afspraak’ op prijsniveau en op service level agreement. Meride levert altijd conform afspraak, het hele jaar door.

Brochure - Meride Uitvaartverzorging


    Meride Brochure Brochure - Meride Uitvaartverzorging
    Confidental Infomation