Uitvaart voorbereiden

Krijgt u binnenkort te maken met een overlijden in uw naaste omgeving? Dan is het verstandig om alvast voorbereidingen te gaan maken voor de uitvaart. Dit voorkomt dat u straks in alle haast, en met alle emoties, onder tijdsdruk een afscheid moet regelen.

Vrijblijvende voorbespreking bij Meride

Betere uitvaart, betere prijs

  • Ten opzichte van Dela, Yarden of Monuta zijn wij tot 40% goedkoper*
  • Uw naturapolis is zelfs 10% meer waard

En goed om te weten: klanten waarderen ons met een 9,2.

Jaja, dat zal wel … (check hoe ‘t zit)

* gebaseerd op informatie op website van Dela, Yarden en Monuta en afhankelijk van het gekozen product/aanbieder

Wat wij vrijblijvend en kosteloos bieden ter voorbereiding:

Hoofdlijnen van de uitvaart

De uitvaartverzorger zal in eerste instantie met u de hoofdlijnen van de uitvaart bespreken. Hierbij zal hij/zij vanuit zijn/haar ervaring u opties aandragen waaraan u wellicht nog niet gedacht had. Bekijk hier wat er mogelijk is op het gebied van typen uitvaarten.

Invullen van de details

Zelfs als u al in hoofdlijnen weet hoe u de uitvaart wilt vormgeven, dan nog moeten er nog een aantal belangrijke details ingevuld worden. Ter inspiratie helpen we u met 8 uitvaart keuze opties.

Kosten van de uitvaart

Uiteraard houdt de uitvaartverzorger bij het vormgeven van de uitvaart ook rekening met uw budget. Na afloop van dit gesprek krijgt U dan ook desgewenst een heldere en transparante kostenbegroting, zodat U weet waar U aan toe bent.

Schep vooraf rust

Krijgt U binnen afzienbare tijd naar verwachting te maken met een overlijden? Creëer dan rust vooraf. U kunt bij Meride een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen. De uitvaartverzorger komt bij U langs waar en wanneer U dat wilt.

Bespreking uitvaart

Verschillende typen uitvaarten

Wij verzorgen uitvaarten op maat voor ieder budget. Uw wensen staan centraal. Wij leggen alle mogelijkheden uit en dragen vanuit ervaring ideeën aan. Zo kunt u de juiste beslissing nemen. Om een beeld te geven wat er zoals mogelijk is bij ons vindt u hieronder een beschrijving van de “typen” uitvaarten die we voor onze klanten hebben georganiseerd.

wensenboekje

Het wensenboekje

Download volledig gratis het wensenboekje. Hierin kunt u uw uitvaartwensen documenteren.

Download hem hier

Confidental Infomation