Moderne uitvaart

U heeft al eerder een klassieke uitvaart meegemaakt, maar vond het een beetje te stijf. Ook de condoleance avond vooraf leek u nogal dubbel. Dan is de “hedendaagse uitvaart” wellicht de meest passende opzet voor u. Dit is inmiddels bij Meride de meest gekozen variant, waarbij nog wel een afscheidsdienst in de aula van het crematorium of de begraafplaats plaatsvindt , maar de overige elementen van de uitvaart flexibel aangepast worden.

Rouwbloemen op kist

Een hedendaagse uitvaart via Meride

We bespreken met U eerst in hoofdlijnen de uitvaart zoals u die zich voorstelt. Daarbij zullen wij U waar mogelijk helpen met het aandragen van alternatieven buiten de klassieke opzet. Wilt U bijvoorbeeld de kinderen betrekken bij de rouwverwerking, dan kunnen we kiezen voor een beschilderbare blank populieren kist.

We stellen het maatwerk rouwdrukwerk en/of advertentie samen, of we kiezen in overleg voor een moderne aanpak met een online herinneringspagina. We komen zo vaak als nodig of wenselijk is bij u langs en we verzorgen alle afspraken met alle leveranciers.

Samen werken we aan een passende afscheidsplechtigheid waarbij ruimte is voor een lach en een traan. Op de dag van de uitvaartplechtigheid staat dezelfde uitvaartbegeleider U bij om alles op een soepele manier te laten verlopen.

Bespreking uitvaart
9,2

746 beoordelingen

98% beveelt Meride uitvaart aan

★★★★★★★★★★

Betere uitvaart, betere prijs

  • Ten opzichte van Dela, Yarden of Monuta zijn wij tot 40% goedkoper*
  • Uw naturapolis is zelfs 10% meer waard

En goed om te weten: klanten waarderen ons met een 9,2.

Jaja, dat zal wel … (check hoe ‘t zit)

* gebaseerd op informatie op website van Dela, Yarden en Monuta en afhankelijk van het gekozen product/aanbieder

Confidental Infomation