Bijzondere uitvaarten

Vindt u zo’n kille aula maar niets? En die kleffe koffiecake weinig origineel en niet te eten? En de overledene was zo’n uniek mens… U wilt de eigenheid van uw dierbare een laatste keer vieren. Een warm afscheid waar u zonder spijt op terugkijkt.

Bijzondere uitvaart

Dit gaan we voor u doen

Wij vragen u eerst wie de overledene was en hoe u afscheid wilt nemen van uw dierbare. Wij voeren al uw wensen uit zodat uw dierbare op een bijzondere manier herinnerd wordt. Samen met u zoeken wij een uitvaartkist uit die bij de overledene past, maken we het rouwdrukwerk en/of advertentie op zoals u wilt en bespreken we het rouwvervoer.

Wij werken samen met u aan elk detail van de afscheidsplechtigheid die de unieke persoonlijkheid van de overledene eer aan doet. Een warm afscheid waarbij ruimte is voor een lach en een traan. Wij houden regelmatig contact met u door te bellen, e-mailen en persoonlijk bij u langs te komen. Wij verzorgen alle afspraken met alle leveranciers en alle wettelijke formaliteiten. Naast het condoleanceboek maken wij ook een online condoleanceregister aan.

Op de dag van de uitvaartplechtigheid staat de uitvaartverzorger u natuurlijk bij om alles op een soepele manier te laten verlopen. En na de uitvaart laten wij u niet zomaar vallen. Wij bieden u namelijk gratis unieke nazorghulpmiddelen om u te helpen met alle praktische zaken en bieden ondersteuning bij het rouwen.

Bespreking uitvaart
9,2

746 beoordelingen

98% beveelt Meride uitvaart aan

★★★★★★★★★★

Betere uitvaart, betere prijs

  • Ten opzichte van Dela, Yarden of Monuta zijn wij tot 40% goedkoper*
  • Uw naturapolis is zelfs 10% meer waard

En goed om te weten: klanten waarderen ons met een 9,2.

Jaja, dat zal wel … (check hoe ‘t zit)

* gebaseerd op informatie op website van Dela, Yarden en Monuta en afhankelijk van het gekozen product/aanbieder

Confidental Infomation