Besloten uitvaart

Is het budget wat krap? Heeft de overledene niet veel nabestaanden? Of vindt u zo’n grote uitvaart simpelweg wat veel? Deelt u liever uw verdriet niet met veel mensen? U zult zich dan veiliger voelen met een kort en intiem afscheid. Een besloten uitvaart sluit dan aan bij uw wensen.

Basis begrafenis

Dit gaan we voor u doen bij een besloten uitvaart

Wij vragen u eerst wie de overledene was en helpen u om de uitvaart vorm te geven zoals u wilt door mogelijkheden voor te leggen en eerlijke adviezen te geven. Samen met u zoeken wij een uitvaartkist uit die bij de overledene past, maken we het rouwdrukwerk en/of advertentie op zoals u wilt en bespreken we het rouwvervoer.

Wilt u toch een aparte afscheidsplechtigheid houden op een plek die betekenis had voor uw dierbare? Hield de overledene bijvoorbeeld erg van roeien? U kunt dan een plechtigheid houden bij de roeivereniging. Of natuurlijk op een andere bijzondere locatie. Wij verzorgen dit in samenwerking met u. Wij houden regelmatig contact met u door te bellen, e-mailen en persoonlijk bij u langs te komen. Wij verzorgen alle afspraken met alle leveranciers en alle wettelijke formaliteiten. De uitvaartverzorger staat u natuurlijk bij om alles op een soepele manier te laten verlopen. En na de uitvaart laten wij u niet zomaar vallen. Wij bieden u namelijk gratis unieke nazorghulpmiddelen om u te helpen met alle praktische zaken en bieden ondersteuning bij het rouwen.

Bespreking uitvaart
9,2

746 beoordelingen

98% beveelt Meride uitvaart aan

★★★★★★★★★★

Betere uitvaart, betere prijs

  • Ten opzichte van Dela, Yarden of Monuta zijn wij tot 40% goedkoper*
  • Uw naturapolis is zelfs 10% meer waard

En goed om te weten: klanten waarderen ons met een 9,2.

Jaja, dat zal wel … (check hoe ‘t zit)

* gebaseerd op informatie op website van Dela, Yarden en Monuta en afhankelijk van het gekozen product/aanbieder

Confidental Infomation