Kosten

De basiskosten van elke uitvaart bestaan uit de verzorging en het vervoeren van de overledene en de bezorging van de kist. Voor alle overige opties zijn de kosten afhankelijk van uw wensen.

uitgebreide-crematie

Bij een uitvaart vindt ook vaak een plechtigheid plaats. Verwacht u meer gasten of blijft het lichaam van de overledene langer opgebaard, dan vallen de kosten hoger uit. Behalve een lijkwagen kunnen er meer rouwauto’s in de stoet meerijden. Verder zijn er kosten voor rouwkaarten, bloemen en de catering. Voor een uitvaart in het weekend worden vaak toeslagen gerekend. Dit komt door de loonkosten voor het personeel van de begraafplaats of het crematorium, eventueel ingehuurde dragers en de chauffeurs van het rouwvervoer.

De dienstverlening van de uitvaartverzorger

Het werk van de uitvaartverzorger is een belangrijk onderdeel van iedere uitvaart. De kosten voor een uitvaartverzorger gelden voor zowel een begrafenis als voor een crematie. De dienstverlening van de uitvaartverzorger bestaat onder andere uit het verzorgen van de wettelijke formaliteiten, de huisbezoeken, het dagelijks persoonlijke contact, het samenstellen van rouwdrukwerk en de rouwadvertentie. Ook het voorbereiden en begeleiden van de plechtigheid zijn taken van de uitvaartverzorger.

Kennismakingsgesprek inplannen

Meer informatie over de kosten van een uitvaart?

Wilt u meer weten over de kosten van een uitvaart en wat er zoal mogelijk is? Vraag dan hier een offerte aan. U kunt ons ook bellen en/of een terugbelverzoek achterlaten. Ook kan een uitvaartverzorger van Meride vrijblijvend bij u langskomen. U kunt dan in alle rust uw wensen bespreken en vastleggen. Neem contact op met een medewerker van Meride via telefoonnummer 085 - 401 81 23 (24/7) of stuur een e-mail naar uitvaartverzorging@meride.nl. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Confidental Infomation