Crematie in Terheijden met zorg en aandacht

Een overlijden is al zwaar genoeg. Maak het iets minder zwaar met hulp van de persoonlijke uitvaartverzorger van Meride. Wij omringen u met zorg en aandacht: voor, tijdens en na de crematie in Terheijden en omgeving. Of uw dierbare nu verzekerd is of niet.

076 - 205 01 24 (24/7)
Uitvaart - Crematie - Begrafenis bij Meride

Onze uitvaartverzorgers in uw omgeving

Juist in moeilijke tijden wilt u mensen om u heen die u begrijpen. Daarom vindt u bij ons één vaste, betrokken uitvaartverzorger uit uw eigen omgeving; uw steun en toeverlaat.

 • Uitvaartverzorger Terheijden - Sylvia Hoogendoorn

  Sylvia Hoogendoorn

 • Uitvaartverzorger Terheijden - Vanessa Baloe

  Vanessa Baloe

 • Uitvaartverzorger Terheijden - Els Alessie

  Els Alessie

 • Maak gewoon eens kennis

  • Kijk of het ‘klikt’
  • Bespreek wensen, stel vragen
  • Schep rust en ruimte
  Ja, ik wil een kennismakingsgesprek
 • Uitvaartverzorger Terheijden - Tamara Helbig

  Tamara Helbig

 • Uitvaartverzorger Terheijden - Ingrid Hartensveld

  Ingrid Hartensveld


Crematoria Terheijden en regio

Met of zonder verzekering – u mag zelf kiezen waar u uw dierbare laat cremeren. Wilt u advies over de crematoria in de regio?
Bel ons om van gedachten te wisselen.

076 - 205 01 24 (24/7)
 • Crematorium Zuylen

  Crematorium Zuylen

  Tuinzigtlaan 11
  4813 XH Breda
 • Crematorium Huis van Brabant

  Crematorium Huis van Brabant

  Florijnstraat 60
  4903 RM Oosterhout
 • Crematorium Essenhof

  Crematorium Essenhof

  Nassauweg 200
  3314 JR Dordrecht
 • Crematorium Tilburg

  Crematorium Tilburg

  Karel Boddenweg 5
  5044 EL Tilburg
 • Crematorium Zegestede

  Crematorium Zegestede

  Ionweg 12
  4706 NS Roosendaal
  Volgende Vorige
  <p>Catering bij uw uitvaart</p>

  Koffie en cake... of iets persoonlijks

  Was uw dierbare gek op appelflappen, een broodje kroket, een borreltje of een andere lekkernijen? Overweeg dan eens om de klassieke koffie met cake heel persoonlijk te maken. Zo lijkt het alsof de overledene er óók op dat moment een beetje bij is.

  <p>Voor een crematie in Terheijden zoals u die wenst</p>

  Bijzondere plekken in Terheijden

  Of de overledene nu verzekerd was of niet, de plek voor het afscheid mag u zelf kiezen. Bijvoorbeeld in uw eigen tuin of bij dat romantische kasteeltje. Vaak betaalt u hiervoor ook nog eens een stuk minder. Ontdek hoe dat zit; geef uw wensen door.


  Wat kost een crematie in Terheijden?

  Wat een crematie kost, hangt af van uw wensen. Bekijk hier een aantal mogelijkheden in verschillende prijsklassen.

  Dit kost een crematie

  Dit kost een begrafenis

  Een betere uitvaart ervaring voor een betere prijs

  Bespreking uitvaart

  Dit vinden nabestaanden van onze uitvaartzorg

  • Marlène Kromhout heeft ons goed bijgestaan en alles goed verzorgd. Ook heeft zij ons Leta Janssen aanbevolen en dat heeft goed uitgepakt.

  • Ik vond alles keurig netjes alleen het afscheid voor dat de kistvdichtbging vond ik te snel gaan

  • 9,2

   746 beoordelingen

   98% beveelt Meride uitvaart aan

   ★★★★★★★★★★

  Betere uitvaartervaring, betere prijs

  Eerlijk. Persoonlijk. En dichtbij. Zó werken wij. Want goede uitvaartzorg leveren kan écht met alle vrijheid voor u om te kiezen, terwijl uw kosten laag blijven. Tegelijkertijd staat uw vaste, vertrouwde uitvaartverzorger voor u klaar; elk moment. Een prettig idee.

  Ervaar hier onze kwaliteitsgarantie
  Rouwboeket kleurrijk

  Uw verzekeringspolis 10% meer waard

  Hebt u een natura-polis? Dan krijgt u van ons hiervoor standaard 10% meer waarde. Waarom? Omdat we ons als onafhankelijk uitvaartonderneming schamen dat verzekeraars u met zo’n polis dupeerden. En om te laten zien dat uw belang bij ons voorop staat.

  Check de details over de 10% ophoging

  Inspiratie voor de Crematie in Terheijden

  Bij een overlijden staat u voor veel keuzes. Maar wat zijn de gevolgen? Terugkomen op uw keus kan vaak niet. Daarom helpen wij u met keuzes rondom een crematie in Terheijden.

  Lees verder
  Asbestemming naar keuze

  Onze suggesties voor de crematie in Terheijden

  Afscheid neemt u maar één keer. Daarom zetten we voor u alvast veel ideeën op een rij voor een mooie, respectvolle crematie. U vindt ze in onze kennisbank. Van muziekmogelijkheden tot inspiratie voor een eventuele toespraak.

  Kijkt u wellicht al verder vooruit, naar wat u met de as van uw dierbare kunt doen? U vindt bij ons vele mogelijkheden op een rij: van uitstrooien tot plaatsen van de as in een urnenmuur (columbarium) in Terheijden. Ontdek meer op de pagina asbestemmingen.

  crematie Terheijden

  Bijzondere wensen, van plek tot bloemen

  Bent u eerder op deze pagina geïnspireerd geraakt door de mogelijkheid zelf een plek voor het afscheid te kiezen? Vertel ons dan wie uw dierbare was. Zo lukt het ons beter suggesties te doen voor een locatie die bij de overledene past.

  Ook andere wensen horen we graag van u. Bijvoorbeeld over een bijzonder bestemming voor de bloemen na afloop van de crematie in Terheijden. Alle wensen proberen we te vervullen. Hiervoor staat uw vaste uitvaartverzorger 24 uur per dag voor u klaar. Al het regelwerk is hier in goede handen. Dat ervaart u al tijdens een vrijblijvende kennismaking.

  Je neemt maar één keer afscheid

  Maak de crematie in Terheijden persoonlijk

  Een afscheid voelt mooier als dit heel goed past bij de overledene. Steeds vaker willen nabestaanden de crematie dan ook persoonlijk regelen. Dat juichen we toe. Sterker nog, we denken met u mee over wat u sowieso allemaal moet regelen. En wat u daarnaast kunt kiezen voor die ontroerende momenten. Zo wordt dat laatste afscheid de laatste waardevolle herinnering.

  Vraag ons vooral om advies en inspiratie.

  Voor een memorabel afscheid

  Eén belang: dat van u

  Wist u dat veel uitvaartverzekeraars en -organisaties eigen crematoria hebben? Dan begrijpt u wel dat ze u die locatie ook graag voor de uitvaartceremonie verhuren. Gelukkig las u op deze webpagina al dat u de plek voor het afscheid zelf mag kiezen, ook als u een uitvaartverzekering hebt.

  Meride is een uitvaartorganisatie zonder eigen rouwcentra, crematoria, aula’s of andere belangen. Hierdoor krijgt u eerlijker advies. Over de afscheidsplek en over alle andere keuzes waar u voor staat. Want wij hebben maar één belang: dat van u.

  Wilt u de crematie zelf of samen regelen? Of liever de regie helemaal uit handen geven? Wij staan u in Terheijden bij. Zelf ervaren hoe prettig dat werkt? Plan een persoonlijke en vrijblijvende kennismaking bij u thuis.

  Ideeën opdoen? Ga naar onze uitvaart-kennisbank

  Naar de kennisbank

  Hoeveel ondersteuning wilt u rond crematie in Terheijden?

  Wilt u veel zelf regelen of juist veel láten regelen? Wat uw overlijdenswens ook is, u krijgt er in ieder geval altijd het luisterend oor van uw vaste uitvaartverzorger in Terheijden bij. Daarnaast volop ondersteuning, advies en inspiratie. En waar gewenst een helpende hand bij praktische zaken.

  Als u veel of alles zelf wilt regelen, hebt u wellicht vragen over tijd; tijd om alles te regelen én tijd tijdens de crematieceremonie. Of vragen over kosten. Ervaar dat we overal 100% open over zijn. Dat geeft zekerheid en rust om het afscheid van uw dierbare centraal te zetten. Daar staan onze zorgvuldig selecteerde uitvaartverzorgers in Terheijden en omgeving voor in.

  Bespreek uw (crematie)wensen bij leven met onze uitvaartverzorger

  Vindt u het moeilijk om nu al over uw wensen na de dood te praten? Denk u dan eens in hoe het voor uw nabestaanden is als ze uw wensen helemaal niet kennen … Om die reden raden we u aan juist nu u met ons te praten over uw crematie in Terheijden of omgeving. Nu kunt u het nog. Zo’n gesprek is gratis en vrijblijvend. En het helpt u alvast uw wensen te vormen. Wensen die uw uitvaartverzorger meteen noteert voor later.

  Van bloemen tot muziek, van gedicht tot bijzondere wensen die uw dierbaren nog kunnen vervullen – bespreek het allemaal. Ook uw eventuele voorkeur voor een crematorium in Terheijden en omgeving. Tip: laat uw naasten bij dit gesprek aansluiten. Vanaf het begin, als u hun mening wilt, of juist aan het eind als u ze alleen vertrouwd wilt maken met onze uitvaartverzorger.

  Maak een afspraak via 076 – 205 01 24 of mail naar klantenservice@meride.nl.

  Wat zijn de kosten van een crematie in Terheijden?

  Uw wensen bepalen de kosten van de crematie. Van eenvoudige, betaalbare kist tot extra rouwauto’s of meer tijd in de aula in Terheijden. Om u een idee te geven van de kosten treft u alvast 3 veelvoorkomende crematiearrangementen op een rij. Allereerst de eenvoudige crematie (sober), voor het vaste tarief van 1.995 euro. Daarnaast de bescheiden crematie voor het vaste tarief van 3.295 euro. Tot slot de complete crematie naar keus, vanaf 4.595 euro.

  Wilt u vooraf duidelijk hebben waar u aan toe bent en verrassingen achteraf voorkomen? Meer weten over de kosten voor een crematie in Terheijden? Bel ons op 076 - 205 01 24 of vraag vrijblijvend en kosteloos een offerte aan.

  Dag en nacht bereikbaar, ook voor ‘gewone’ vragen & nazorg

  De dood laat zich meestal niet plannen. Net zo min als vragen hierover. Dat begrijpen we. Daarom vindt u bij ons 24 uur per dag gehoor. Ook als de crematie allang voorbij is. En ook als u alleen even uw verhaal wilt doen. Voel u dus vrij ons elk moment te bellen, door de week, in het weekend, tijdens feestdagen, op 076 - 205 01 24.

  Wat te doen bij overlijden? Eerste actie

  Verdriet, rouw en regelwerk – ze vechten in die eerste uren en dagen na een overlijden om voorrang. Hoe zorgt u voor een overlijdensverklaring? Hoe brengt u familie op de hoogte? En hoe regelt u de crematie in Terheijden of omstreken? Meride weet wat er op u af komt en helpt u naar wens met alle praktische zaken. En we staan u bij in alle emoties. Daarom komt uw vaste uitvaartverzorger bij een overlijden ook direct bij u thuis.

  Bel hiervoor 076 - 205 01 24. Terwijl u wacht op onze komst, helpt onderstaande checklist u alvast verder. Een korte versie daarvan treft u hieronder.

  Checklist bij overlijden en crematie in Terheijden

  1. Als uw dierbare thuis overleed: bel dan meteen de huisarts of de waarnemend arts.
   Als uw dierbare in een zorgcentrum of ziekenhuis overleed: u hoeft niets te doen, de arts wordt automatisch al gewaarschuwd.
   Als uw dierbare op reis overleed: neem contact op met de alarmcentrale van zijn of haar reisverzekeraar.
   Als uw dierbare overleed door een ongeval: neem contact op met de uitvaartverzekeraar.
  2. Bel direct na stap 1 met Meride via telefoonnummer 076 - 205 01 24.
  3. Kijk of uw dierbare een uitvaartverzekering heeft en leg die alvast klaar. Vindt u geen polis, vraag dan of familieleden of andere naasten hier iets over weten.
  4. Had uw dierbare een wilsbeschikking of testament? Zo ja, dan staan hier wellicht crematiewensen in. Maakte uw dierbare of uzelf al een keer kennis met ons, dan hebben wij de crematiewensen genoteerd.
  5. Zoek het identiteitsbewijs of trouwboekje van uw dierbare en leg dit klaar.
  6. Beslis wie u rouwkaarten wilt sturen en maak hiervoor alvast een adressenlijst. Overleg met de vaste Meride uitvaartverzorger wat voor verzending het beste moment is.
  7. Kies alvast kleding uit voor uw dierbare en leg die klaar.
  8. Download de complete checklist om uit te printen en de stappen af te vinken.

  Vanaf het moment dat we bij u zijn, helpen we u met de vervolgstappen. Van het verzorgen van uw dierbare tot de aangifte van het overlijden bij de gemeente Terheijden. Meride schiet alle kosten voor, dus dat is alvast geregeld.

  Confidental Infomation