Alle aandacht voor uw crematie in Nieuwkoop

Bij Meride krijgt u een persoonlijke uitvaartverzorger die alle tijd voor u neemt. Voor, tijdens en na de crematie. Bovendien zijn we er voor iedereen in Nieuwkoop. Met of zonder verzekering.

0172 - 796 153 (24/7)
Uitvaart - Crematie - Begrafenis bij Meride

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We helpen u keuzes maken en zorgen dat de crematie wordt geregeld.

 • Uitvaartverzorger Nieuwkoop - Brigitte Otte

  Brigitte Otte

 • Uitvaartverzorger Nieuwkoop - Janneke Vreeling

  Janneke Vreeling

 • Uitvaartverzorger Nieuwkoop - Tamara Helbig

  Tamara Helbig

 • Maak gewoon eens kennis

  • Kijk of het ‘klikt’
  • Bespreek wensen, stel vragen
  • Schep rust en ruimte
  Ja, ik wil een kennismakingsgesprek
 • Uitvaartverzorger Nieuwkoop - Inge van Vuuren

  Inge van Vuuren

 • Uitvaartverzorger Nieuwkoop - Erik Schrama Brussee

  Erik Schrama Brussee


Crematoria nabij Nieuwkoop

Onze medewerkers kennen de regio en helpen u kiezen uit verschillende crematoria.
Bel ons om de mogelijkheden te bespreken.

0172 - 796 153 (24/7)
 • Crematorium Alphen aan den Rijn

  Crematorium Alphen aan den Rijn

  Verlende Aarkade 22
  2406 LB Alphen aan den Rijn
 • Crematorium Bouwens

  Crematorium Bouwens

  Noorddammerweg 40
  1424 NX De Kwakel
 • Crematorium IJsselhof

  Crematorium IJsselhof

  Goejanverwelledijk 6
  2806 NZ Gouda
 • Crematorium Haarlemmermeer

  Crematorium Haarlemmermeer

  Hoofdweg 1100
  2153 LM Nieuw Vennep
 • Crematorium Domstede

  Crematorium Domstede

  Proostwetering 8
  3543 AE Utrecht
  Volgende Vorige
  <p>Wij zijn bij elk crematorium welkom</p>

  Begraafplaatsen in Nieuwkoop

  Als onafhankelijke uitvaartorganisatie zijn we niet gebonden aan afspraken met verzekeraars en uitvaartcentra. U heeft de vrijheid om zelf te kiezen uit verschillende begraafplaatsen in de omgeving van Nieuwkoop.
  Wilt u meer weten? Bel ons dan gerust even op.

  <p>Voor een crematie in Nieuwkoop zoals u die wenst</p>

  Bijzondere locaties in Nieuwkoop

  Wilt u liever op een niet-traditionele plek afscheid nemen, in plaats van in een uitvaartcentrum? We bieden bijzondere locaties aan met een andere uitstraling en sfeer.
  Laat ons uw wensen weten. Dan vertellen we u snel meer over de mogelijkheden en kosten.


  Wat kost een crematie in Nieuwkoop?

  Wat een crematie kost, hangt af van uw wensen. Bekijk hier een aantal mogelijkheden in verschillende prijsklassen.

  Dit kost een crematie

  Dit kost een begrafenis

  Een betere uitvaart ervaring voor een betere prijs

  Bespreking uitvaart

  Dit vinden nabestaanden van onze uitvaartzorg

  • Marlène Kromhout heeft ons goed bijgestaan en alles goed verzorgd. Ook heeft zij ons Leta Janssen aanbevolen en dat heeft goed uitgepakt.

  • Ik vond alles keurig netjes alleen het afscheid voor dat de kistvdichtbging vond ik te snel gaan

  • 9,2

   746 beoordelingen

   98% beveelt Meride uitvaart aan

   ★★★★★★★★★★

  Betere uitvaartervaring, betere prijs

  Eerlijk. Persoonlijk. En dichtbij. Zó werken wij. Want goede uitvaartzorg leveren kan écht met alle vrijheid voor u om te kiezen, terwijl uw kosten laag blijven. Tegelijkertijd staat uw vaste, vertrouwde uitvaartverzorger voor u klaar; elk moment. Een prettig idee.

  Ervaar hier onze kwaliteitsgarantie
  Rouwboeket kleurrijk

  Uw verzekeringspolis 10% meer waard

  Hebt u een natura-polis? Dan krijgt u van ons hiervoor standaard 10% meer waarde. Waarom? Omdat we ons als onafhankelijk uitvaartonderneming schamen dat verzekeraars u met zo’n polis dupeerden. En om te laten zien dat uw belang bij ons voorop staat.

  Check de details over de 10% ophoging

  Inspiratie voor de Crematie in Nieuwkoop

  Na een overlijden maakt u als nabestaande veel keuzes. Wij beantwoorden graag uw vragen en geven advies over de mogelijkheden voor een crematie bij ons in Nieuwkoop.

  Lees verder
  Asbestemming naar keuze

  Meride: uw inspiratiebron voor een crematie in Nieuwkoop

  Als de belangrijkste zaken zijn geregeld, kunt u zich in alle rust richten op het regelen van de crematie en het afscheid. Onze medewerkers denken graag met u mee over de mogelijkheden rond de crematie van uw naaste in Nieuwkoop. Via onze Kennisbank kunt u inspiratie opdoen. Hier vindt u bijvoorbeeld op de pagina muziek diverse suggesties voor als u niet weet welke muziek u tijdens de ceremonie wilt laten horen. Wanneer u een toespraak wilt houden, maar niet weet hoe u deze kunt voorbereiden, dan vindt u op de pagina Toespraak tijdens de crematie tal van tips om deze toespraak te schrijven. Ook kunt u bij een crematie diverse bestemmingen voor de as van de overledene vinden. Wilt u de as uitstrooien? Of wilt u een sierurn in een columbarium in Nieuwkoop plaatsen zodat u en andere nabestaanden nog een plek hebben om de overledene te herdenken? Op de pagina Asbestemmingen leest nu welke mogelijkheden er nog meer zijn na een crematie.

  crematie Nieuwkoop

  Wilt u een speciale locatie?

  U kunt maar één keer afscheid van uw naaste nemen. Omdat er bij een overlijden veel op u afkomt, is het prettig om te weten dat u er niet alleen voor staat bij het regelen van een crematie in Nieuwkoop. Meride verzorgt elke crematie op een manier die bij u en uw naaste past. Wilt u de afscheidsplechtigheid bij uw crematie op een andere locatie houden dan de aula van het crematorium? Wilt u na de plechtigheid rond uw crematie de bloemen een bijzondere bestemming geven? Meride probeert u al uw wensen rond uw crematie in Nieuwkoop te verwezenlijken. Onze medewerkers staan 24 uur per dag voor u klaar in Nieuwkoop om u te helpen met het regelen van een crematie. Bel ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op .

  Je neemt maar één keer afscheid

  Crematie in Nieuwkoop? Meride denkt graag met u mee

  Steeds meer mensen weten al precies hoe zij hun crematie in Nieuwkoop willen invullen. Bij Meride weten we hoe belangrijk het is om een crematie zo persoonlijk mogelijk te maken en een mooi memorabel moment te creëren. Als uw naaste onverwachts overlijdt of geen wensen rond de crematie heeft vastgelegd, inspireren we u graag bij het creëren van een persoonlijk afscheid in Nieuwkoop. Wij zijn betrokken en weten vanuit onze ervaring dat elk afscheid hét moment is om persoonlijke herinneringen te delen.

  Voor een memorabel afscheid

  Meride is onafhankelijk

  Bij Meride staat keuzevrijheid voor onze klanten voorop. Onze medewerkers wonen en werken in heel Nederland dus daarom is er altijd een medewerker van Meride werkzaam in uw regio. Bij ons zijn uw wensen belangrijk, of het nu gaat om het regelen van uw eigen crematie of om de crematie van uw naaste. Wilt u de zorg voor de crematie volledig uit handen geven of wilt u zelf de regie houden en alleen de ondersteuning en het advies ontvangen waaraan u behoefte heeft? Als u ons vertelt waar u behoefte aan heeft, geven wij u zorg en advies op maat voor een persoonlijke crematie in Nieuwkoop. Onze mensen weten wat er mogelijk is op het gebied van een crematie in Nieuwkoop. Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek bij u thuis in Nieuwkoop of omstreken kunt u ons al uw wensen vertellen. Wij denken graag met u mee over uw crematie.

  Kijk ook eens op onze kennisbank voor meer inspiratie.

  Naar de kennisbank

  Ondersteuning door Meride bij een crematie in Nieuwkoop

  Omdat elke crematie persoonlijk is, biedt onze contactpersoon in Nieuwkoop u alle vrijheid om uw wensen rond de crematie te vervullen. Onze medewerkers bieden een luisterend oor, staan u bij met ideeën en helpen u met alle praktische zaken die bij een crematie in Nieuwkoop komen kijken. Zo geven zij bijvoorbeeld advies over zaken als beschikbare tijd of bijkomende kosten. Dat is wel zo duidelijk. U heeft dan de rust om u volledig te richten op het afscheid van uw naaste.
  Bij Meride hechten we eraan dat onze medewerkers u helpen bij het regelen van een crematie vanuit de overtuiging om mensen te ondersteunen, te adviseren en te inspireren. Daarom heeft Meride zijn crematie verzorgers in Nieuwkoop met veel zorg geselecteerd. Zo bent u altijd verzekerd van betrouwbare en integere begeleiding bij de crematie van uw naaste.

  Leg uw wensen rond uw crematie in Nieuwkoop vast met een van onze medewerkers

  Veel mensen weten al precies hoe zij hun crematie willen regelen. Dat is voor nabestaanden wel zo prettig, juist omdat er in een periode van afscheid al zoveel op hen afkomt. Daarom is het wel zo prettig als uw naasten goed op de hoogte zijn van uw wensen rond uw crematie in Nieuwkoop. Door uw wensen vast te leggen weten uw nabestaanden waar zij aan toe zijn. Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek kunt u al uw wensen rond uw crematie bespreken met een van onze medewerkers, zoals welke bloemen u mooi vindt, welke muziek u wilt laten horen of misschien een andere persoonlijke wens. Een kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en gebeurt in alle rust bij u thuis in Nieuwkoop of omstreken.
  Wilt u gebruik maken van de mogelijkheid om uw wensen rond uw crematie in Nieuwkoop alvast vast te leggen? Bel dan 0172 – 796 153 of stuur een e-mail naar klantenservice@meride.nl om een afspraak te maken met een van onze medewerkers.

  Wat zijn de kosten van een crematie in Nieuwkoop?

  Hoe hoog de kosten van een crematie zijn, is uiteraard afhankelijk van uw wensen. Wilt u de goedkoopste kist? Wilt u extra tijd in de aula in Nieuwkoop of wilt u extra rouwauto’s? Dit zijn allemaal factoren die van invloed zijn op de kosten van uw crematie. Meride presenteert verschillende prijsvoorbeelden voor een crematie. Deze voorbeelden kunt u altijd aanpassen naar uw eigen wensen. Zo is er het Crematiepakket ‘Sober’ voor een eenvoudige crematie voor een vaste prijs van 1.995,- euro. Daarnaast kunt u de prijsvoorbeelden: ‘Basis’, ‘Regulier’, ‘Uitgebreid’ en ‘Exclusief’ bekijken. Wilt u meer weten over de kosten voor uw crematie in Nieuwkoop of wilt u een offerte aanvragen? Bel ons dan op 0172 - 796 153 of vraag vrijblijvend en kosteloos een offerte aan zodat u de kosten voor een crematie in Nieuwkoop duidelijk op een rijtje heeft.

  Altijd bereikbaar in Nieuwkoop

  Onze medewerkers staan 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar. Niet alleen als u een overlijden door wilt geven, maar ook als u vragen heeft over een crematie in Nieuwkoop of als uw naaste pas is overleden en u een luisterend oor nodig heeft. Want een goede nazorg vinden wij heel vanzelfsprekend na een ingrijpende gebeurtenis als het overlijden van uw naaste. Bel ons op 0172 - 796 153 en stel ons al uw vragen over een crematie in Nieuwkoop. Onze medewerkers staan u graag te woord.

  Wat te doen bij overlijden?

  Als uw naaste overlijdt, dan komen er veel dingen op u af. Los van het verdriet zijn er tal van praktische zaken die u moet regelen, zoals een verklaring van overlijden door de huisarts, familieleden op de hoogte stellen en het regelen van de crematie zelf. Onze medewerkers ontzorgen u graag door u te helpen met een aantal van dit soort praktische zaken en bij het regelen van de crematie in Nieuwkoop. Neem daarom zo snel mogelijk contact op met Meride via 0172 - 796 153 . Degene die voor u de gehele crematie gaat verzorgen komt dan direct bij u thuis. Een aantal zaken kunt u zelf al oppakken. Deze staan in onze checklist bij overlijden.

  Checklist bij overlijden in Nieuwkoop

  1. Bij een overlijden thuis in Nieuwkoop belt u direct de huisarts of waarnemend arts. In het ziekenhuis of zorgcentrum wordt deze automatisch gewaarschuwd.
   Overlijdt uw naaste terwijl u op reis bent? Neem dan direct contact op met de alarmcentrale van uw reisverzekering. Overlijdt uw naaste tijdens een ongeval? Bel dan de verzekeringsmaatschappij.
  2. Nadat u de huisarts heeft gebeld, belt u met Meride op telefoonnummer 0172 - 796 153.
  3. Zoek uit of de overledene een polis heeft en leg deze klaar. Als u in de persoonlijke administratie geen polis vindt, informeer dan bij familieleden of andere naasten.
  4. Heeft de overledene een wilsbeschikking of testament? Mogelijk staan hier zijn of haar wensen rond de crematie in. Als u al eerder een kennismakingsgesprek heeft gehad in Nieuwkoop met een van onze medewerkers, dan zijn de wensen over de crematie van de overledene bij ons vastgelegd.
  5. Zoek het identiteitsbewijs of trouwboekje van de overledene en leg dit klaar.
  6. Bepaal aan wie u rouwkaarten wilt sturen en maak vast een adressenlijst aan. Overleg met de medewerker van Meride wanneer u deze het beste kunt versturen.
  7. Zoek kleding uit voor de overledene en leg deze vast klaar.

  Deze checklist is ook beschikbaar als PDF, zodat u deze kunt printen en de stappen kunt afvinken.
  Na het overlijden van uw naaste helpt onze medewerker van Meride u met de vervolgstappen, zoals het verzorgen van uw naaste, de aangifte van het overlijden bij de Burgerlijke Stand in Nieuwkoop. Omdat Meride de kosten voorschiet, hoeft u zich hier geen zorgen over te maken.

  Confidental Infomation