Persoonlijke aandacht voor afscheid in Den Haag

Een begrafenis op maat regelen

Bij Meride krijgt u een persoonlijke uitvaartverzorger die alle tijd voor u neemt. Zo wordt het afscheid een emotionele en dierbare herinnering.

070 - 217 00 92   of   laat u terugbellen

Meride in uw omgeving

Een vertrouwd gezicht

U krijgt betrokken begeleiding in Den Haag. Onze uitvaartverzorgers zijn geselecteerd om goed te luisteren en denken graag met u mee om een mooi afscheid te regelen.

 • Private: Stephan Faber

  Uitvaartverzorger Den Haag - Private: Stephan Faber

  Wij als familie zijn uiterst tevreden over jullie service, met name Stephan zijn rustige voorkomen en hulp heeft ons heel goed gedaan. Nogmaals bedankt. Mvg, Pauline Lafeber

 • Vanessa Baloe

  Uitvaartverzorger Den Haag - Vanessa Baloe

  Wij hadden contact met Vanessa. Zij is een bijzonder warme vrouw die altijd met ons meedacht en samen zijn wij tot een mooie uitvaart gekomen. Wij hadden direct vertrouwen in haar en haar openheid, eerlijkheid…

 • Natascha van Zeijl

  Uitvaartverzorger Den Haag - Natascha van Zeijl

  Alles is tot in de puntjes geregeld in een ongedwongen sfeer Natasha heeft ons op een hele fijne manier en betrokkenheid begelijd Ook na de crematie nog een aantal keren kontact gehad

 •  
Volgende Vorige

Vrijblijvend kennismaken met een uitvaartverzorger?

070 - 217 00 92 (24/7)

Onze aandacht wordt gewaardeerd met een 9,2

Volledige vrijheid om te kiezen

Meride is een onafhankelijke uitvaartorganisatie. Daarom heeft u bij ons volledige keuzevrijheid om de uitvaartlocatie te kiezen die het meest bij uw situatie past. Daarbij zijn wij ook volledig transparant met betrekking tot de verschillen in kosten per locatie.

Begraafplaatsen in Den Haag

Meride is niet gebonden aan afspraken met verzekeraars en uitvaartcentra. U heeft de vrijheid om zelf te kiezen uit verschillende begraafplaatsen in de omgeving van Den Haag.

Of u nu kiest voor Westduin, Oud Eik en Duinen of De Kerkhoflaan, u kunt altijd bij ons terecht.

Wilt u meer weten?

070 - 217 00 92 (24/7)   of   laat u terugbellen

Bijzondere uitvaartlocaties in Den Haag

Een afscheidsceremonie hoeft niet per se in een aula van het crematorium plaats te vinden. Er zijn genoeg mogelijkheden in Den Haag om op een andere bijzondere locatie een ceremonie te organiseren.

 • Strandpaviljoen de Kwartel

  De Kwartel is het oudste Strandpaviljoen van Den Haag. Ook voor een uitvaart ceremonie kunt u hier terecht. Bij ons is écht alles mogelijk. Want we houden van regelen en organiseren.

  Adres Strandslag 9, Den Haag
 • The King’s Ballroom

  Het oudste deel van het gebouw stamt uit de 18′ eeuw en was eigendom van Koning Willem II. De prachtige balzaal is hier tussen 1881 en 1885 aan toegevoegd. In eclectische stijl, met aan de renaissance ontleende stijlmotieven. Indien gewenst kunt u naast de balzaal ook de aansluitende serre, bar en tuin openstellen voor uw gasten.

  Adres Kazernestraat 38, 2514 CT Den Haag
 • Landgoed Te Werve

  Het landhuis beschikt over diverse ruimtes op de begane grond die geschikt zijn voor een afscheidsceremonie en condoleance van 50 tot 200 personen. Het terras en het landgoed bieden prachtige mogelijkheden voor een wandeling of om rustig te genieten van de natuur en even bij elkaar te zijn.

  Adres Van Vredenburchweg 105, 2283 TC Rijswijk

  Weten waar u aan toe bent

  Meride kan u zonder financieel belang adviseren en u bent vrij om te kiezen wat voor u goed voelt en past bij uw budget. Wij vinden kwaliteit belangrijk en doen er alles aan om een mooie en blijvende ervaring te bieden. Ongeacht bij wie u verzekerd bent.

  Tarieven bij Meride

  De gemiddelde begrafenis tarieven voor een sobere begrafenis liggen rond de € 2195 tot een exclusieve begrafenis vanaf € 8995.

  Omdat u maar één keer afscheid kunt nemen

  Wij staan 24/7 voor u klaar

  Aarzel niet om te bellen indien:

  • U een overlijden wilt melden
  • U wilt weten wat de uitvaart kost
  • U wilt weten wat de mogelijkheden zijn
  • U wilt kennismaken met de uitvaartverzorger
  • U welke vraag dan ook heeft
  070 - 217 00 92

  Of laat u terugbellen wanneer het u schikt

   Uw contactgegevens
   Indicatie periode overlijden
   Voorkeurstijd contact
    

   Wilt u liever een offerte per mail ontvangen? Vraag dan hier een offerte aan.

   Confidental Infomation